لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال و آموزش استفاده از آن‌ها

معرفی 10 کیف پول برتر ارز دیجیتال

0

در بررسی لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال باید بگوییم که همانطور که فناوری بلاک چین و رمزارزها روزبه‌روز بیشتر طرفدار پیدا می‌کند و بر تعداد علاقمندان به این حوزه بیشتر می‌شود، سرمایه‌گذاران بیشتری جذب آن می‌شوند.

به‌طور حتم شما نیز از این واقعیت آگاهی دارید که رمزارزها هیچ‌گونه ظاهر فیزیکی ندارند و نمی‌توان آنها را مانند یک اسکناس یا سکه در کیف پول قرار داد. اگر کسی در دنیای ارزهای دیجیتال مبتدی باشد، به این فکر خواهد کرد که چگونه می‌تواند ارزهای دیجیتال خود را به صورت قانونی ذخیره کند.

زمانی که برای بار اول یک کریپتوکارنسی (به عنوان مثال بیت کوین) خریداری می‌کنید، به یک کیف پول یا والتی نیاز دارید که از آن رمزارز پشتیبانی کند، تا بتوانید دارایی خود را در آن ذخیره کنید. نکته‌ای مورد توجه این است که نحوه کار کردن کیف پول ارز دیجیتال با کیف پول‌های عادی متفاوت است و درواقع شما در والت خود ارز دیجیتال ذخیره نمی‌کنید، بلکه تنها آدرس رمزارزهایی که متعلق به شماست در آن ذخیره می‌شود.

در ادامه بیشتر درباره لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال صحبت خواهیم کرد.


کیف پول ارز دیجیتال چیست؟


همانطور که در دنیای واقعی کیف پولی وجود دارد که شما بتوانید در آن اسکناس‌ها و پول فیزیکی خود را قرار داده و ذخیره کنید، در دنیای ارزهای دیحیتال هم کیف پولی وجود دارد که بتوان در آن دارایی‌های دیجیتال را ذخیره کرد.

نیکول دسیکو (Nicole DeCicco)، بنیانگذار «CryptoConsultz»، می‌گوید: «تنها چیزی که افراد برای تراکنش در رمزارز نیاز دارند، دو چیز است: آدرس کیف پول، که کلید عمومی نیز نامیده می‌شود، و سپس کلید خصوصی آنها.»

کلید عمومی مانند شماره کارت بانکی شماست که آن را به افراد مختلف می‌دهید تا برای شما مبلغی پول واریز کنند. کلید عمومی نیز آدرس کیف پول است و برای انجام معاملات رمزنگاری شده، می‌توانید آن را به دیگران بدهید.

اما کلید خصوصی همچون رمز کارت بانکی شما است. شما هرگز رمز کارت بانکی خود را در اختیار کسی قرار نمی‌دهید، زیرا آن شخص می‌تواند حساب شما را در کنترل خود بگیرد. درمورد کلید خصوصی نیز باید همین رویه را پیش بگیرید و آن را با هیچ‌کس به اشتراک نگذارید، چون کنترل کیف پول ارز دیجیتال شما را به دست خواهد گرفت.

نکته‌ای که باید در مطلب لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال بیان شود این است که ارزهای دیجیتال به صورت مستقیم در کیف پول شما ذخیره نمی‌شوند، بلکه کیف پول تنها اطلاعاتی درخصوص کلیدهای عمومی و خصوصی را ذخیره می‌کند که معادل سهام مالکیت شما نسبت به آن رمز ارز است. از طریق این کلیدها می‌توانید ارزهای دیجیتال خود را ارسال یا دریافت کنید.

بیشتر بخوانید: ارز دیجیتال چیست؟

کیوسک | صرافی آنلاین ارز دیجیتال
همین حالا اتریوم خود را خرید کنید

انواع کیف پول‌های ارز دیجیتال


لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال-1

کیف پول‌های ارز دیجیتال دو نوع کلی با نام‌های کیف پول سرد و کیف پول گرم دارند و افراد باید براساس هدفی که دارند، یکی از آنها را انتخاب کنند. به طور مثال اگر کسی می‌خواهد برای بلند مدت سرمایه‌گذاری کند ممکن است امنیت کیف پول سرد را بخواهد و یا کسانی که می‌خواهند به طور مکرر معاملات انجام دهند، به دنبال راحتی و سرعت کیف پول‌های گرم باشند. با ما در مطلب لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال همراه باشید تا هر دو را مورد بررسی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: کیف پول ارز دیجیتال

کیف پول سرد (سخت افزاری و کاغذی)

در بررسی لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال باید بیان کرد که کیف پول‌های سرد، یکی از امن‌ترین کیف پول‌های حوزه رمزارزها شناخته می‌شوند. این نوع کیف پول‌ها برای ذخیره کردن طولانی مدت ارزهای دیجیتال بسیار عالی هستند. کیف پول‌های سرد دو نوع اصلی دارند: کیف پول کاغذی و کیف پول سخت‌افزاری.

1.     کیف پول کاغذی

کیف پول‌های کاغذی اگر به صورت صحیح تنظیم شوند، می‌توانند بیشترین سطح از امنیت را ایجاد کنند. البته اینکار به سادگی امکان‌پذیر نیست. باوجود آنکه این کیف پول‌ها رایگان هستند، اما چون تنظیم کردن آنها سخت است، به افرادی که در حوزه ارزهای دیجیتال مبتدی هستند، توصیه نمی‌شود.

با کیف پول‌های کاغذی، شما می‌توانید کلیدهای کیف پول ارز دیجیتال خود را چاپ کرده و به‌شکل آفلاین ذخیره کنید. البته باید این کاغذ را در جای امنی نگه دارید، زیرا اگر کسی به آن دسترسی پیدا کند، می‌تواند وارد کیف پول رمز ارز شما شود.

2.     کیف پول سخت افزار

درصورتی که کیف پولی بسیار امن جهت ذخیره کردن ارزهای دیجیتال خود می‌خواهید و نحوه راه‌اندازی کیف پول کاغذی را بلد نیستید، کیف پول سخت افزاری، گزینه بسیار مناسبی است. «لجر نانو اس» و «ترزور» از نمونه‌های این کیف پول هستند.

کیف پول‌های سخت‌افزاری به خوبی میان راحتی در استفاده و امنیت، تعادل ایجاد کرده‌اند. البته این کیف پول‌ها رایگان نیستند و این شما هستید که باید تصمیم بگیرید آیا این کیف پول ارزش هزینه کردن دارد یا خیر. (لینک پیشنهادی: خرید ارز دیجیتال)

کیف پول گرم (کیف پول نرم افزاری)

نکته‌ای که در بررسی لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال باید مورد توجه قرار داد این است که کیف پول‌های گرم امنیت کمتری نسبت به کیف پول‌های سرد دارند. البته از مزایایی نیز برخوردارند و آن، مناسب بودن برای تراکنش‌های روزمره کریپتوکارنسی‌ها است.

درواقع می‌توان چنین گفت که کیف پول‌های گرم شبیه کیف پول‌های واقعی هستند، زیرا هیچ‌کس تمام دارایی خود را در کیف پولش قرار نمی‌دهد چون راه خوبی برای ذخیره وجه نقد نیست. شما تنها مقدار وجه نقدی که نیاز دارید را در کیف پول خود نگه می‌دارید. کیف پول‌های گرم نیز چنین هدفی دارند.

کیف پول گرم دو نوع اصلی دارد: کیف پول آنلاین و کیف پول نرم‌افزاری.

کیوسک | صرافی آنلاین ارز دیجیتال
همین حالا ریپل خود را خرید کنید

1.     کیف پول آنلاین

کیف پول‌های آنلاین به صورت کلی، برای ذخیره رمزارزها مناسب نیستند. این نوع از کیف پول به‌طور معمول در صرافی‌ها و یا سایر سرویس‌های آنلاینی که از کریپتوکارنسی‌ها استفاده می‌کنند، به کار برده می‌شود. شما می‌توانید از کیف پول آنلاین برای بهره بردن از سرویسی که به آن وصل است، استفاده کرده و پول خود را به آن واریز کنید. البته همانگونه که گفتیم، نباید برای مدت طولانی رمز ارز خود را در این کیف پول نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال

2.     کیف پول نرم افزار

کیف پول‌های نرم‌افزاری تلاش دارند همچون کیف پول‌های سخت‌افزاری، امنیت و رابط کاربری راحتی به کاربران ارائه دهند. البته کیف پول‌های نرم‌افزاری امنیت کیف پول‌های سخت‌افزاری را ندارند، ولی استفاده کردن از آنها راحت است. همین امر موجب می‌شود که برای تراکنش‌های روزمره بسیار مناسب باشد.

کیف پول‌های نرم افزاری همانطور که از نامش مشخص است، بر روی کامپیوتر و یا تلفن همراه شما قابل نصب و اجرا است. از طریق این کیف پول‌ها می‌توانید خیلی سریع و راحت ارزهای دیجیتال را ارسال یا دریافت کنید. البته این کیف پول‌ها درمقابل بدافزارها و ویروس‌ها آسیب‌پذیر هستند.


10کیف پول برتر ارزهای دیجیتال


لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال-2

در این قسمت از مطلب لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال، می‌خواهیم 10 کیف پول برتری که در این حوزه وجود دارد را نام ببریم.

1.    Exodus

یکی از قابل اعتمادترین کیف پول‌های ارز دیجیتال، اکسدوس (Exodus) است که هم کیف پول دسکتاپ دارد و هم کیف پول موبایل و رابط کاربری آن بسیار ساده است. محبوب‌ترین ویژگی که این کیف پول دارد این است که امکان مبادله میان تعداد فزاینده‌ای از ارزهای دیجیتال را به راحتی فراهم می‌کند و می‌توان از طریق آن بیش از 100 ارز دیجیتال مختلف را در یک مکان جابجا کرد.

سادگی این کیف پول بسیار برای تازه واردان حوزه رمزارزها مناسب است. علاوه بر آن پشتیبانی عالی نیز دارد که باعث می‌شود مبتدیان مشکلات خود را با پشتیبانی درمیان بگذارند.

بیشتر بخوانید: بهترین کیف پول ارز دیجیتال

2.    Ledger Nano X

کیف پول لجر نانو ایکس، (Ledger Nano X) به دلیل برخورداری از ویژگی‌های امنیتی مخصوص، تبدیل به یکی از قابل اعتمادترین کیف پول‌ها تا به امروز شده است. با این کیف پول، دیگر هرگز نگرانی بابت حملات هک یا سرقت نداشته باشید. به دلیل آنکه این کیف پول از تعدادی سکه گوناگون پشتیبانی می‌کند، تنها راه‌اندازی حساب خود برای ایمن کردن سکه‌ها کافی خواهد بود.

کیف پول لجر نانو ایکس یک کیف پول سخت‌افزاری ارز دیجیتال است و در دسته کیف پول سرد قرار می‌گیرد، به این خاطر که از قابلیت ذخیره‌سازی آفلاین برخوردار است. شما می‌توانید این کیف پول را از طریق USB یا بلوتوث به دستگاه و سیستم خود متصل کنید و در هر زمان و مکانی که خواستید، ارزهای دیجیتال خود را مدیریت و خرید و فروش کنید.

بیشتر بخوانید: کیف پول لایت کوین

3.    Mycelium

سومین کیف پول در لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال، کیف پول میسیلیوم (Mycelium) است. این کیف پول به کاربر این امکان را می‌دهد که بر تمامی کلیدهای خصوصی و رمزنگاری شده‌اش کنترل مستقیم داشته باشد. علاوه برآن، کیف پول میسیلیوم به شما این امکان را می‌دهد که کیف خود را با یک پین یا رمز عبور قفل کنید.

از طریق کیف پول میسیلیوم می‌توان چندین حساب کاربری داشت و به طور مجدد از آدرس‌ها استفاده کرد. این امر باعث می‌شود معامله کردن برای تازه‌واردان راحت‌تر باشد. به غیر از آن، این پلتفرم مبادلات درون برنامه‌ای و تجارت ارزهای دیجیتال همچون توکن ERC-20 اتریوم و بیت کوین را آسان می‌کند.

4.    Trezor

ترزور یک کیف پول سخت‌افزاری رمزنگاری شده است که بابت دور ماندن از خطرات اتصالات اینترنتی و همچنین قابلیت ذخیره آفلاین بیشتر از 100 ارز دیجیتال به خود می‌بالد. این امر به کاربران اجازه می‌دهد تا قبل از آنکه تراکنش‌ها از طریق ارسال یا تبادل، به شبکه انتقال یابد، آنها را به صورت آفلاین و با استفاده از دکمه‌های دستگاه فیزیکی امضا و تأیید کنند. کیف پول ترزور یکی از بهترین کیف پول‌ها برای ارزهای دیجیتال است، چون به افراد اجازه می‌دهد تا پورتفولیوی خود را مدیریت کنند و همچنین به شکلی ایمن، رمزارز ارسال و دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: کیف پول‌ مونرو

5.    Electrum

کیف پول الکتروم (Electrum) که به عنوان یکی از کیف پول‌های اصلی ارز دیجیتال بیت کوین شناخته می‌شود، در سال 2011 تاسیس شد و از آن زمان تا کنون توانسته است به یکی از بهترین کیف پول‌های ارزهای دیجیتال تبدیل شود. این کیف پول دو سال پس از معرفی رمز ارز بیت کوین ایجاد شد و چون رابط کاربری ساده‌ای دارد و تنها از ارز دیجیتال بیت کوین پشتیبانی می‌کند، بسیار شناخته شده است.

اما در حالی که این سادگی اغلب مورد انتقاد قرار می‌گیرد، این کیف پول در عملکرد اصلی خود یعنی مناسب بودن برای کاربران پیشرفته‌تر، بهتر است. «Electrum» کیف پولی با تکنولوژی منبع باز است و به کاربران خود این امکان را می‌دهد تا برای تراکنش‌ها کارمزد سفارشی تعیین کنند. همچنین این گزینه را دارد که کاربران بین بیت کوین قدیمی و سگویت (Segwit) یکی را انتخاب کنند. لازم به توجه است که این پلتفرم به کاربران اجازه می‌دهد که خودشان سطح امنیتی درخواستی‌شان را تعیین کنند.

بیشتر بخوانید: بهترین کیف پول اتریوم

لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال-3

6.    Wasabi

کیف پول دیگری که در لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال قرار دارد، کیف پول واسابی (Wasabi) است. این کیف پول از یک نوار ترکیبی تراکنش یکپارچه کوین‌جوین (CoinJoin) استفاده می‌کند تا هویت تراکنش‌های دریافتی و راسالی را پنهان نگه دارد. همچنین این کیف پول اقدام به یکپارچه‌سازی می‌کند تا تراکنش‌ها بیشتر ناشناس بمانند.

واسابی به دلیل آنکه یک سیستم اختصاصی دارد، مانع از ترکیب سکه‌های غیرخصوصی و سکه‌های خصوصی در یک تراکنش می‌شود که البته اتفاقی رایج است.

بیشتر بخوانید: کیف پول پولکادات

7.    Opolo

کیف پول آپولو (Opolo) یک کیف پول سخت‌افزاری است که برای ایمن‌سازی ارزهای دیجیتال کاربران، از یک تراشه EAR 6+  استفاده می‌کند. بیشتر کیف پول‌های سخت‌افزاری فعلی از تراشه‌های EAL1 و EAL5 بهره می‌برند. علاوه بر آن این کیف پول به وسیله شرکت‌های خارجی همچون «Digital Security Paris» بازرسی و تأیید می‌شود و می‌تواند به امنیت دستگاه‌های IoT کمک کند.

(اینترنت اشیا یا «Internet of Things» یعنی متصل شدن دستگاه‌های مختلف به یکدیگر به وسیله اینترنت. از طریق اینترنت اشیا، برنامه‌ها و دستگاه‌های مختلف می‌توانند با اینترنت به یکدیگر متصل شده و با انسان‌ها یا یکدیگر تعامل برقرار کنند.)

8.    Cobo

کوبو (Cobo) یک کیف پول HD نرم افزاری و ابری است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا کارهای مختلفی را از طریق تلفن همراه خود انجام دهند. با این کیف پول می‌توانید کلیدهای خصوصی را در آن ذخیره کنید، عبارت‌های بازیابی (seeds) را از کیف پول دیگری به آن انتقال دهید، تراکنش‌ها را با کد QR تایید کنید و علاوه بر این‌ها، می‌توانید از طریق این کیف پول، رمز عبور تعیین کرده و احراز هویت دو مرحله‌ای انجام دهید.

این کار موجب می‌شود که کاربران به برنامه‌های کاربردی غیرمتمرکز دسترسی داشته باشند و ارز دیجیتال خود را ذخیره، ارسال یا دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: بهترین کیف پول ریپل

9.    ZenGo

زن‌گو (ZenGo) یک کیف پول رمزنگاری‌شده غیروابسته و بدون کلید است. این کیف پول که نهمین جایگاه را در لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال دارد، ساده‌ترین و در عین حال امن‌ترین کیف پول برای سرمایه‌گذاری است که همیشه قابلیت بازیابی دارد.

از طریق این کیف پول می‌توانید تنها در 19 ثانیه یک حساب کاربری ایجاد کنید و مالک کریپتوکارنسی‌های خود شوید. به علاوه شما از طریق این کیف پول می‌توانید در بیت کوین خود 4 درصد سود  «APY» به دست آورید. (سود APY یا درصد عملکرد سالیانه یعنی شما می‌توانید بیت کوین یا سایر رمزارزها را خریداری کرده و نرخ ثابتی سود را در بازه زمانی مشخصی بدست آورید.)

از طریق کیف پول زن‌گو تراکنش‌های ارسالی خود را قبل از تایید در بلاک چین، کنسل کرده و یا به آن سرعت ببخشید.

10.CoinSmart

کوین‌اسمارت (CoinSmart) یک صرافی ارز دیجیتال است که کاربران را قادر می‌سازد تا بدون هیچ دردسری به خرید و فروش رمزارز بپردازند. این صرافی یک راه سریع و آسان برای صورت‌حساب مشتری ارائه می‌دهد. هرچقدر که ارزهای دیجیتال، بیشتر در دسترس مردم قرار می‌گیرد، این پلتفرم بیشتر به عنوان یکی از کاربرپسندترین و آسان‌ترین پلتفرم برای معاملات ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: کیف پول کوینومی


جمع بندی


در این مطلب لیست کیف پول‌های ارز دیجیتال را بررسی کردیم. کیف پول کریپتو کارنسی به شما کمک می‌کند تا دارایی‌های رمزنگاری‌شده خود را امن نگه دارید. البته برای این کار لازم است تا کیف پول مناسب با فعالیت خود را انتخاب کنید.

اگر شما می‌خواهید به صورت مداوم به انجام معاملات ارزهای دیجیتال بپردازید بهتر است کیف پول گرم تهیه کنید. اما اگر تصمیم دارید مقداری رمزارز خریداری کرده و پس‌انداز کنید، بهتر است یک کیف پول سرد تهیه کنید، چون امنیت بیشتری دارد.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای‌ها 0

هنوز امتیازی ثبت نشده

ثبت نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.