استراتژی اسکالپینگ چیست؛ کسب سودهای روزانه را محقق کنید

آشنایی با استراتژی اسکالپ تریدینگ

0

اسکالپ تریدینگ یا اسکالپینگ، یک استراتژی تجاری محبوب است و مدت بسیار طولانیست که از آن استفاده می‌شود. در اینجا این سوال مطرح می‌شود که استراتژی اسکالپینگ چیست؟

در این روش معاملاتی، معامله‌گران در طول روز چندین بار سهام را برای کسب سودهای جزئی خرید و فروش می‌کنند.

این روش اغلب به محض اینکه معامله‌گر بداند از معامله خود مقداری سود کسب خواهد کرد، انجام می‌شود. معامله‌گرانی که از این سبک معاملاتی استفاده می‌کنند به‌عنوان اسکالپر شناخته می‌شوند و می‌توانند 10 تا بیش از 100 معامله را در یک روز انجام دهند، حتی برای کسب کمترین سود.

اسکالپینگ معامله‌گران را جذب خود می‌کند، چون آنها را در معرض خطر کمتری قرار داده و فرصت‌های معاملاتی بیشتری را ارائه می‌دهد. علاوه بر این، معامله‌گران می‌توانند با حرص و طمع مبارزه کنند زیرا بازده بسیار کمی را هدف قرار می‌دهند.

با این حال، به یاد داشته باشید، معاملات روزانه خطرناک است. در حالی که این استراتژی یک استراتژی محبوب است، اما به هیچ وجه آسان نیست. موفقیت در تجارت نیازمند تلاش بسیار زیادی نیاز دارد. با کیوسک آکادمی همراه باشید تا به جزئیات سوال استراتژی اسکالپینگ چیست پاسخ دهیم. (لینک پیشنهادی: خرید ارز دیجیتال)

مطالعه بیشتر: ارز دیجیتال چیست؟

کیوسک | صرافی آنلاین ارز دیجیتال
همین حالا پپ خود را خرید کنید

استراتژی اسکالپینگ چیست


اسکالپینگ یک سبک معاملاتی است که در کسب سود از تغییرات کوچک قیمت، خرید سهام یا ارز دیجیتال و فروش بلافاصله آنها تخصص دارد. در معاملات روزانه، اسکالپینگ اصطلاحی است که به کسب حجم بالا از سودهای کوچک، اولویت می‌دهد.

اسکالپینگ مستلزم آن است که یک معامله‌گر یک استراتژی خروج سریع داشته باشد، چون یک ضرر بزرگ می‌تواند سودهای کوچک زیادی را که معامله‌گر برای به دست آوردن آن تلاش کرده است، از بین ببرد. بنابراین، برای موفقیت این استراتژی، داشتن ابزارهای مناسب لازم است که در این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این استراتژی، انواع مختلف اسکالپینگ و نکاتی در مورد نحوه استفاده از این سبک معامله، ادامه مطلب را دنبال کنید.

استراتژی اسکالپینگ چیست

اسکالپ تریدینگ چطور کار می‌کند؟


با مفهوم استراتژی اسکالپینگ چیست آشنا شدیم، حال ببینیم این استراتژی چگونه کار می‌کند. اسکالپینگ بر این فرض استوار است که اکثر سهام اولین مرحله حرکت را تکمیل می کنند. اما ادامه روند پس از مرحله اول مشخص نیست. پس از طی مرحله اولیه، رشد برخی از سهام متوقف می‌شود، در حالی که برخی دیگر به پیشرفت خود ادامه می‌دهند.

یک اسکالپر قصد دارد تا حد امکان سودهای کوچک را به دست آورد. درست برعکس استراتژی‌های دیگر که تا زمانی که به سود مورد نظر و زیاد نرسند، سهم را نمی‌فروشند. در این استراتژی افزایش تعداد معاملات را فدای رسیدن به نتیجه می‌کند.

غیرمعمول نیست معامله‌گری که در بازه زمانی طولانی‌تر معامله می‌کند، با برنده شدن نیمی از معاملات خود یا حتی کمتر، به نتایج مثبتی دست یابد. در اسکالپینگ این مورد مهم است که بردها بسیار بیشتر از باخت‌ها هستند. با وجود اینکه تعداد معاملات برنده از تعداد معاملات بازنده یک اسکالپر موفق، بیشتر است، اما سود حاصل از هر معامله بسیار کم خواهد بود. اسکالپینگ را می‌توان به‌عنوان یک سبک اولیه یا تکمیلی از معاملات پذیرفت.

اما مقدمات اصلی استراتژی اسکالپینگ چیست؟

  • کاهش مدت زمان سرمایه‌گذاری، ریسک را محدود می‌کند: قرار گرفتن در سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت در بازار، احتمال وقوع یک رویداد نامطلوب را کاهش می‌دهد.
  • به دست آوردن سود از حرکات کوچکتر آسانتر است: عدم تعادل بین عرضه و تقاضا، تغییرات بزرگتر قیمت را تضمین می‌کند. به عنوان مثال، حرکت 0.01 دلاری برای یک سهم آسان‌تر از حرکت 1 دلاری است.
  • حرکت‌های کوچکتر از حرکات بزرگتر متداول‌تر هستند: حتی در بازارهای به نسبت راکد، حرکات کوچک بسیاری وجود دارد که یک اسکالپر می‌تواند از آن استفاده کند.

مطالعه بیشتر: ترید چیست؟


اسکالپرها چگونه از این روش کسب درآمد می‌کنند؟


در این بخش به نحوه عملکرد معاملات اسکالپ می‌پردازیم.

کسانی که در اسکالپ تریدینگ فعالیت دارند، ایده‌های تجاری را با استفاده از تحلیل تکنیکال تولید می‌کنند. تحلیل تکنیکال نوعی تجزیه و تحلیل است که به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا رفتار بازار آینده را بر اساس حرکات قیمت‌های قبلی و داده‌های حجم، پیش‌بینی کنند.

عامل دیگر سرعت است. اسکالپرها باید سریع عمل کنند و از نوسانات کوتاه‌مدت که در چند دقیقه یا حتی ثانیه رخ می‌دهد بهره‌مند شوند. به این ترتیب، اسکالپرها می‌توانند به طور مداوم در طول تغییرات قیمتی سود ببرند.

بنابراین، اسکالپینگ حول سه عنصر اصلی می‌چرخد.

  • تحلیل تکنیکال
  • سرعت
  • ثبات

به‌عنوان یک اسکالپر، تنها کاری که باید انجام دهید این است که جفت ارزهایی را انتخاب کنید که نوسانات بالاتری دارند تا از تغییرات کوچک قیمت بهره‌مند شوید. با استفاده از تفاوت‌های قیمتی به نسبت جزئی بین جفت توکن‌ها، می‌توانید ریسک را به حداقل برسانید و پاداش‌های فوری دریافت کنید.

مطالعه بیشتر: اسپات تریدینگ

استراتژی اسکالپینگ چیست

تفاوت استراتژی ترید روزانه با استراتژی اسکالپینگ چیست؟


سهام در روند صعودی تمایل دارند در همین روند باقی بمانند و فقط زمانی که به اهداف سود از پیش تعیین‌شده خود برسید، باید سهام یا ارزها را بفروشید.

معاملات روزانه و اسکالپینگ در تئوری یکسان هستند، اما در واقع یک مفهوم ندارند. اسکالپینگ شکلی از معاملات روزانه است، اما همه انواع معاملات روزانه، اسکالپینگ نیستند.

اسکالپینگ برای اکثر معامله‌گران غیرمعمول است، چون معاملات موفق و در سود، به سرعت فروخته می‌شوند، اغلب به همان سرعتی که معاملات ناموفق به فروش می‌رسند. معامله‌گران روزانه عادت دارند در بازه‌های زمانی کوتاه از موقعیت‌ها استفاده کنند.

یکی دیگر از ویژگی‌های منحصربه‌فرد اسکالپینگ، حجم بسیار زیاد معاملات مورد نیاز برای کسب سودهای بزرگ است. به معامله‌گران روزانه اغلب در مورد معامله بیش از حد هشدار داده می‌شود. اگر معامله‌گران روزانه به استراتژی معاملاتی خود پایبند نباشند و مدام معامله کنند، هزینه‌های تراکنش افزایش می‌یابد و سود کمی نصیبشان خواهد شد.

از آنجایی که اسکالپرها در هر معامله چنین سود ناچیزی به دست می‌آورند، در نتیجه حجم عظیمی از معاملات برای سودآوری استراتژی مورد نظر لازم است. اگر می‌خواهید با اسکالپینگ به موفقیت برسید، باید ترس از معامله بیش از حد را در خود کاهش دهید.

مطالعه بیشتر: روش های ترید ارز دیجیتال

جدول مقایسه اسکالپینگ و ترید روزانه

معاملات روزانه

اسکالپینگ

ممکن است از تاکتیک‌های اسکالپینگ استفاده نکنیدهمیشه در یک معامله روزانه است
تا زمانی که بازارها در یک روز معین باز هستند، پوزیشن‌ها را می‌توان نگه داشتپوزیشن‌ها اغلب برای چند ثانیه نگه داشته می‌شوند تا چند ساعت
ممکن است از استراتژی‌های معاملاتی سیستماتیک یا اختیاری استفاده کنداغلب خودکار و با استفاده از استراتژی‌های معاملاتی سیستماتیک انجام می‌شود

تا زمانی که بازارها باز هستند، موقعیت‌های معاملاتی روزانه را می‌توان باز نگه داشت. یک معامله‌گر روزانه می‌تواند یک موقعیت را درست زمانی که بازارها در ساعت 9:30 صبح به وقت شرقی باز می‌شوند، باز کند و درست قبل از بسته شدن بازارها در ساعت 4 بعد از ظهر آن را ببندد. البته این زمان در بازارهای مالی و کشورهای مختلف، متفاوت است.

حتی اگر معامله‌گر آن را بیش از شش ساعت باز نگه دارند، این معامله همچنان روزانه محسوب می‌شود. از طرف دیگر، اسکالپر به ندرت موقعیتی را برای بیش از چند دقیقه باز نگه می‌دارد. اغلب بازه زمانی معاملاتی اسکالپر بر حسب ثانیه اندازه‌گیری می‌شود.

معامله در چنین بازه‌های زمانی کوچک، به این معنی است که اسکالپرها ممکن است نیاز به استفاده از برنامه‌های کامپیوتری داشته باشند که این معاملات را خودکار می‌کنند. یک معامله‌گر روزانه که از استراتژی‌های بلندمدت استفاده می‌کند ممکن است کمتر از برنامه‌های معاملاتی خودکار بهره ببرد.

مطالعه بیشتر: آربیتراژ چیست؟


استراتژی‌های اسکالپینگ


بازارسازی

اولین نوع اسکالپینگ با عنوان «بازارسازی» شناخته می‌شود، به موجب آن یک اسکالپر سعی می‌کند با ارسال همزمان درخواست فروش یک سهم (ارز) و پیشنهاد خرید یک سهام خاص، سرمایه خود را گسترش دهد. بدیهی است که این استراتژی فقط در سهامی که در حجم زیاد و بدون تغییر قیمت واقعی معامله می‌شوند، می‌تواند موفق باشد.

انجام موفقیت‌آمیز این نوع اسکالپینگ بسیار سخت است، چون یک معامله‌گر باید با بازارسازان برای سهام در پیشنهادات خرید و فروش رقابت کند. همچنین، سود به قدری ناچیز است که ممکن است هرگونه حرکت سهام در برابر موقعیت معامله‌گر، به جای سود مورد نظر، منجر به ضرر شود.

دو سبک دیگر مبتنی بر رویکرد سنتی‌تر هستند و به یک سهام متحرک نیاز دارند، جایی که قیمت‌ها به سرعت تغییر می‌کنند. این دو سبک هم به استراتژی و روش صحیح خواندن و پیش‌بینی حرکت نیاز دارند.

مطالعه بیشتر: درآمدزایی از ارزهای دیجیتال

خرید سهام در حجم بالا

نوع دوم اسکالپینگ با خرید تعداد زیادی سهام انجام می‌شود که با سود بسیار جزئی به فروش می‌رسند. در این روش، معامله‌گر برای خرید چندین هزار سهم وارد موقعیت می‌شود و منتظر حرکت کوچکی است که اغلب آن را با سِنت اندازه‌گیری می‌کنند. چنین رویکردی به سهامی نیاز دارد که نقدشوندگی بالایی داشته باشند تا امکان ورود و خروج از 3 تا 10 هزار سهم به راحتی فراهم شود.

روش‌های سنتی

سومین نوع اسکالپینگ به روش‌های سنتی معاملات نزدیک‌تر است. در این روش، معامله‌گر با استفاده از استراتژی معاملاتی خود و سیگنالی که از آن دریافت می‌کند، وارد یک سهم می‌شود، سپس به محض اینکه اولین سیگنال خروج را از این استراتژی دریافت کرد، از سهم خارج خواهد شد.

استراتژی اسکالپینگ چیست

مطالعه بیشتر: معاملات فیوچرز چیست


موارد مورد نیاز برای انجام استراتژی اسکالپینگ چیست؟


از آنجایی که اسکالپینگ به اجرای سریع معامله نیاز دارد، باید کارگزاری و نرم افزاری را پیدا کنید که سرعت بالایی در انجام و تایید تراکنش‌ها داشته باشند. صرافی‌های سنتی و کُند در اینجا مناسب نخواهند بود. برای به حداکثر رساندن سود ناچیز حاصل از اسکالپینگ، به فناوری مناسب نیاز دارید. چند مورد را در ادامه با هم بررسی می‌کنیم:

صرافی بدون کارمزد یا با تخفیف‌های بالا

اسکالپرها اغلب صدها معامله در روز انجام می‌دهند. تصور کنید اگر برای هر یک از آن معاملات یک کارمزد بالا بپردازید، سود شما به سرعت با افزایش کارمزد تراکنش‌ها از بین می‌رود. برای موفقیت‌آمیز بودن اسکالپینگ، کارگزاری با کمیسیون صفر ایده‌آل است، یا حداقل یک صرافی که تخفیف‌های بسیار زیادی را برای معاملات با حجم بالا ارائه می‌دهد.

دسترسی مستقیم به بازار

از آنجایی که اسکالپرها از حرکت‌های کوچک قیمت سود می‌برند، زمان‌بندی بسیار مهم است. دسترسی مستقیم به بازار ضروری است، چون اسکالپرها برای کسب درآمد به درصد بالایی از معاملات نیاز دارند. هنگامی که روزانه ده‌ها یا صدها معامله می‌کنید، باید بدانید که معامله شما کجا و چه زمانی انجام خواهد شد.

ابزارهای نموداری پیشرفته

اسکالپینگ به چیزی کمی پیچیده‌تر از نمودار کندل استیک نیاز دارد. همانطور که اشاره کردیم، سرعت برای اسکالپرها بسیار مهم است. وقتی موقعیت‌ها در کمتر از دو دقیقه باز و بسته می‌شوند، استفاده از کندل‌های 5 دقیقه‌ای چندان مفید نیست. اسکالپرها برای انجام معاملات موفق به به‌روزرسانی قیمت در زمان واقعی و نمودارهای 1 دقیقه‌ای نیاز دارند.

مطالعه بیشتر: لیکوئید شدن چیست

استقامت و تفکر سریع

اسکالپرها نمی‌توانند فقط چند معامله موفق انجام دهند و روز را در ساعت 11 صبح به اتمام برسانند. آماده باشید که یک روز کامل را پشت سر بگذارید و به دنبال فرصت‌ها بگردید. همچنین برای خروج از معاملات به چابکی نیاز دارید، چون ممکن است با سرعت عمل پایین دچار ضررهای بزرگ شوید.

سرعت و دقت، کلیدی در استراتژی اسکالپینگ هستند. اگر کارگزاری ندارید که دسترسی مستقیم به بازار با کارمزدهای کم و یا صفر ارائه دهد، به احتمال زیاد با هزینه‌های تراکنش بسیار زیادی مواجه خواهید شد.

برای اطلاع از قیمت دوج کوین و خرید دوج کوین روی کیوسک حساب کنید.

مزایا و معایب استراتژی اسکالپینگ چیست


یکی از بزرگترین مزیت‌های اسکالپینگ این است که می‌تواند بسیار سودآور باشد، به شرط آنکه معامله‌گر بتواند یک استراتژی خروج دقیق و به‌موقع را اجرا کند. اسکالپرها می‌توانند تغییرات کوچکی را در قیمت سهام اعمال کنند، که ممکن است لزوما منعکس‌کننده روند کلی ارزش سهم در روز نباشد. اسکالپرها همچنین نیازی به پیروی از اصول اولیه ندارند، چون نقش مهمی در برخورد با یک بازه زمانی بسیار کوتاه ایفا نمی‌کنند. به همین دلیل، نیازی نیست که معامله‌گران چندانی در مورد سهام داشته باشند.

یکی دیگر از مزایای اصلی این استراتژی این است که ریسک بازار بسیار کمی دارد. اسکالپینگ طراحی شده است تا با ایجاد نقاط اهرمی و تعیین حد ضرر، ضرر هر سهم را محدود کند. همچنین یک استراتژی غیر جهت‌دار است، بنابراین بازارها برای استفاده از آن نیازی به حرکت در جهت خاصی ندارند؛ زمانی که روند سهم صعودی یا نزولی باشد، این روش را می‌توان اجرا کرد. در نهایت، بسیاری از استراتژی‌های اسکالپینگ را به راحتی در سیستم معاملاتی خودکار، می‌توان انجام داد، چون اغلب بر اساس معیارهای فنی کار می‌کنند.

با این حال، استفاده از اسکالپینگ به‌عنوان یک استراتژی معاملاتی اشکالاتی نیز دارد. اول و مهمتر از همه، اسکالپینگ در مقایسه با استراتژی‌های دیگر شامل حداکثر تعداد معاملات است. باز کردن تعداد زیادی از معاملات با هزینه‌های تراکنش بالاتری همراه است، زیرا در هر معامله کارمزد می‌پردازید. با اسکالپینگ، باید از تعداد بالای معاملات برای ایجاد سود کافی استفاده کنید. برای برخی از معامله‌گران، کسب سودهای کوچک ارزش ریسک را ندارد. برخی از اسکالپرها روزانه ده‌ها یا صدها معامله انجام می‌دهند. این استراتژی می‌تواند بسیار وقت‌گیر باشد و به سطوح بالایی از تمرکز نیاز دارد.

مزایای استراتژی اسکالپینگ چیست

  • اگر دقیق و با یک استراتژی خروج به‌موقع اجرا شود، می‌تواند بسیار سودآور باشد.
  • فرصت‌های زیاد برای استفاده از تغییرات کوچک در قیمت سهام
  • لازم نیست اصول اولیه را رعایت کنید
  • ریسک بازار بسیار کم است
  • استراتژی غیر جهت‌دار؛ در صورت صعود یا نزول بازار قابل استفاده است
  • می‌توان به راحتی در سیستم معاملاتی به صورت خودکار اجرا شود

معایب استراتژی اسکالپینگ چیست

  • هزینه‌های معاملاتی بالا
  • برای کسب سود به اهرم بیشتری نیاز دارد
  • می‌تواند یک استراتژی وقت‌گیر باشد که به تمرکز بالایی نیاز دارد
استراتژی اسکالپینگ چیست

نکاتی برای اسکالپرهای تازه کار


تا به اینجای مقاله متوجه شدیم که استراتژی اسکالپینگ چیست، اما آیا این روش برای تازه‌کارها مناسب است. در ادامه نکاتی را برای این افراد عنوان می‌کنیم.

با کاهش موانع ورود به دنیای تجارت، تعداد افرادی که در معاملات روزانه و سایر استراتژی‌ها از جمله اسکالپینگ تلاش می‌کنند، افزایش یافته است. تازه‌واردان به اسکالپینگ باید مطمئن شوند که سبک معاملاتی با شخصیت آنها سازگاری دارد، چون به یک رویکرد منظم نیاز دارد. معامله‌گران باید سریع تصمیم بگیرند، فرصت‌ها را شناسایی کنند و به طور مداوم صفحه نمایش کامپیوتر و موبایل خود را زیر نظر بگیرند. کسانی که صبور نیستند و با انتخاب معاملات کوچک موفق احساس رضایت می‌کنند، برای اسکالپینگ مناسب هستند.

همانطور که گفته شد، اسکالپینگ بهترین استراتژی معاملاتی برای تازه‌کارها نیست. این روش شامل تصمیم‌گیری سریع، نظارت مستمر بر موقعیت‌ها و گردش مالی مکرر است. با این حال، چند نکته وجود دارد که می‌تواند به اسکالپرهای تازه‌کار کمک کند.

کیوسک | صرافی آنلاین ارز دیجیتال
همین حالا پنکیک سواپ خود را خرید کنید

اجرای دستور

یک تازه کار باید بر هنر انجام معامله و سفارش‌گذاری تسلط داشته باشد. یک سفارش ناموقع یا بد می‌تواند سود کمی را که به دست آمده از بین ببرد و حتی منجر به ضرر شود. از آنجایی که حاشیه سود در هر معامله محدود است، اجرای سفارش باید دقیق باشد.

فرکانس و هزینه‌ها

یک اسکالپر مبتدی باید مطمئن شود که هنگام انجام معاملات، هزینه‌ها را در نظر گرفته است. اسکالپینگ معاملات متعددی را شامل می‌شود، شاید تعداد ده‌ها یا صدها معامله در یک روز معاملاتی. خرید و فروش مکرر از نظر کارمزد پرهزینه است و می‌تواند سود را کاهش دهد. این امر انتخاب صرافی مناسب را بسیار مهم می‌کند. صرافی نه تنها باید ملزومات، مانند دسترسی مستقیم به بازارها، بلکه کارمزدهای رقابتی را نیز فراهم کند و به یاد داشته باشید، همه بروکرها و یا صرافی‌های ارز دیجیتال، اجازه اسکالپینگ را نمی‌دهند.

معامله

تشخیص روند و حرکت برای یک اسکالپر مفید است که حتی می‌تواند با تکرار یک الگو برای مدت کوتاهی به سهم یا رمز ارز، وارد و خارج شود. یک مبتدی باید نبض بازار را درک کند و هنگامی که اسکالپر آن را تشخیص داد، معاملات روند و معاملات حرکتی (مومنتوم) می‌تواند به دستیابی به معاملات سودآورتر کمک کند. استراتژی دیگری که توسط اسکالپرها استفاده می‌شود، یک روند متضاد است. اما مبتدیان باید از این استراتژی اجتناب کنند و به معامله همگام با روند ادامه دهند.

طرف معامله

مبتدی‌ها اغلب با معامله در سمت خریدار راحت‌تر هستند و باید قبل از اینکه اعتماد و تخصص کافی به‌عنوان فروشنده کسب کنند، به آن پایبند باشند. با این حال، اسکالپرها در نهایت باید تعادلی را میان معاملات خرید و فروش برای بهترین نتایج برقرار کنند.

تحلیل تکنیکال

تازه‌کارها باید مبانی تحلیل تکنیکال را آموزش ببینند. این امر به ویژه در بازارهای امروزی که تحت تسلط معاملات با فرکانس بالا (HFT) هستند، مهم است. ناگفته نماند که اکثر معاملات در حال حاضر دور از صرافی‌ها انجام می‌گیرد که به‌موقع گزارش نمی‌شوند.

از آنجایی که اسکالپرها دیگر نمی‌توانند برای دریافت سیگنال‌ها به تحلیل‌های زمان واقعی و عمق بازار تکیه کنند، توصیه می‌شود از شاخص‌های تکنیکال در بازه‌های زمانی بسیار کوچک بهره ببرند. سه شاخص تکنیکال وجود دارد که برای فرصت‌های کوتاه‌مدت ایده‌آل هستند: استراتژی میانگین متحرک، استراتژی خروج قدرت/ضعف نسبی و اسکالپینگ چند نموداری.

حجم

به‌عنوان یک تکنیک، اسکالپینگ نیاز به تصمیم‌گیری‌های مکرر برای ورود و خروج در یک بازه زمانی کوتاه دارد. چنین استراتژی تنها زمانی می‌تواند با موفقیت اجرا شود که بتوان سفارشات را تکمیل کرد و این به سطح نقدشوندگی بستگی دارد. معاملات با حجم بالا نقدشوندگی بیشتری را ارائه می‌دهند.

کیوسک | صرافی آنلاین ارز دیجیتال
همین حالا اتم خود را خرید کنید

نظم

به عنوان یک قاعده، بهترین کار این است که تمام پوزیشن‌ها در طول یک روز معاملاتی بسته شوند و آنها را به روز بعد منتقل نکنید. اسکالپینگ بر اساس فرصت‌های کوچکی است که در بازار وجود دارد و یک اسکالپر نباید از اصل اولیه حفظ موقعیت برای مدت کوتاهی منحرف شود.

استراتژی اسکالپینگ چیست

سخن پایانی


در این مقاله از کیوسک آکادمی دیدیم که استراتژی اسکالپینگ چیست و چگونه می‌تواند به معامله‌گران کمک کند. اسکالپینگ میزان زیان شما را به حداقل می‌رساند و معامله سودآور را حتی در رکود بازارها ممکن می‌سازد.

با این حال، اگر به دنبال ثروتمند شدن یک‌شبه هستید، باید بگوییم که این استراتژی برای این دسته افراد مناسب نیست. اسکالپرها باید با گرفتن سودهای کوچک مشکلی نداشته باشند و فقط به معامله بعدی فکر کنند.

در تئوری ممکن است آسان به نظر برسد، اما استراتژی‌های اسکالپینگ، معامله‌گرانی را که تجربه کافی برای مدیریت احساسات خود ندارند، از میان برمی‌دارد.

اولین قدم برای اسکالپینگ موفق، یافتن کارگزاری مناسب است. صرافی یا کارگزاری را انتخاب کنید که کارمزد تراکنش‌ها در آن صفر و یا تخفیف بسیار زیادی داشته باشد.

قبل از اینکه سرمایه خود را در معرض خطر قرار دهید، این معاملات را بر روی کاغذ تمرین کنید. زمانی که احساس کردید به تبحر کافی رسیده‌اید، آنگاه با مقادیر کم شروع به معامله با استراتژی اسکالپینگ کنید. به یاد داشته باشید قبل از انجام هر معامله اهداف سود را تعیین کنید و اگر حرکت مورد انتظار شما اتفاق نیفتد، به سرعت از سهم یا ارز دیجیتال خود خارج شوید.

تسلط بر اسکالپینگ مدتی طول می‌کشد، اما افزودن آن به اندوخته دانش و مهارت خود، بسیار کارآمد است، به‌خصوص اگر بازارها برای مدت طولانی در یک بازه مشخص حرکت کنند و به اصطلاح رِنج بزنند.

نظر شما درباره استراتژی اسکالپینگ چیست؟ آیا تا به حال از این استراتژی استفاده کرده‌اید؟ نظرات و تجربه‌های خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای‌ها 0

هنوز امتیازی ثبت نشده

ثبت نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.