سوئینگ تریدینگ چیست؛ با استفاده از دانش تحلیل تکنیکال به سود مطمئن برسید

آشنایی با استراتژی سوئینگ

0

سرمایه‌گذاران با اهداف مختلفی به بازار سهام و یا ارزهای دیجیتال وارد می‌شوند. بسیاری برای بلندمدت سرمایه‌گذاری می‌کنند و به دنبال کسب ثروت در طول زمان هستند، در حالی که دیگران برای به دست آوردن سود کوتاه‌مدت معامله می‌کنند. بعضی دیگر هم هر دو روش را انجام می‌دهند. استراتژی‌های مختلفی برای معامله وجود دارد، اما یکی از در دسترس‌ترین راهبردها برای تازه‌واردان، سوئینگ تریدینگ است. اما سوئینگ تریدینگ چیست؟

سوئینگ تریدینگ یا معاملات نوسانی سبکی از معامله است که تلاش می‌کند سودهای کوتاه‌مدت تا میان‌مدت یک سهام یا رمز ارزها را در مدت چند روز تا چند هفته به دست آورد. معامله‌گران نوسانی که به اصطلاح به آنها نوسان‌گیر هم گفته می‌شود، در درجه اول از تحلیل تکنیکال برای جستجوی فرصت‌های معاملاتی استفاده می‌کنند. نوسان‌گیرها ممکن است علاوه بر تجزیه و تحلیل روندها و الگوهای قیمت، از تحلیل بنیادی هم بهره ببرند.

برخلاف معاملات روزانه، که در آن معاملات بسیار سریع است، سوئینگ تریدینگ کندتر انجام می‌شود. این استراتژی یک راه عالی برای درک حرکات بازار است. با کیوسک آکادمی همراه باشید تا به شما بگویم مفهوم سوئینگ تریدینگ چیست؟ (لینک پیشنهادی: خرید ارز دیجیتال)

مطالعه بیشتر: ارز دیجیتال چیست؟

 


نوسان‌گیری یا سوئینگ تریدینگ چیست؟


نوسان‌گیری یک استراتژی معاملاتی است که در آن سرمایه‌گذاران سهم یا رمز ارزی را خریداری می‌کنند و آن را برای مدت کوتاهی، اغلب بین چند روز تا چند هفته نگه می‌دارند، به این امید که به سود برسند.

هدف سوئینگ تریدینگ این است که بخشی از هرگونه حرکت یا نوسان قیمت بالقوه در بازار را به دست آورد. سودهای فردی ممکن است کمتر باشد، چون معامله‌گر روی روندهای کوتاه مدت تمرکز می‌کند و به دنبال کاهش سریع زیان است. با این حال، سودهای کوچکی که به طور مداوم در طول زمان به دست می‌آیند، می‌توانند بازده سالانه جذابی را به همراه داشته باشند.

به‌طور معمول، سوئینگ تریدینگ به معنای نگه داشتن یک موقعیت برای بیش از یک جلسه معاملاتی است، اما اغلب بیش از چند هفته یا چند ماه به طول نمی‌انجامد. البته این چارچوب زمانی، کلی است، چون برخی از معاملات ممکن است بیش از چند ماه طول بکشد، با این حال معامله‌گر ممکن است همچنان آنها را معاملات نوسانی در نظر بگیرد. سوئینگ تریدینگ نیز می‌تواند در طول یک جلسه معاملاتی رخ دهد، اگرچه این یک نتیجه نادر است که به دلیل نوسان بسیار زیاد ایجاد می‌شود.

هدف از معاملات سوئینگ، گرفتن بخشی از یک حرکت بالقوه قیمت است. در حالی که برخی از معامله‌گران به دنبال سهام بی‌ثبات با تحرک زیاد هستند، برخی دیگر ممکن است سهام آرام‌تر و بی‌حاشیه‌تری را ترجیح دهند. در هر صورت، سوئینگ تریدینگ فرآیندی است برای شناسایی قیمت و حرکت بعدی سهم، وارد شدن به آن سهم و سپس گرفتن بخشی از سود در صورت تحقق پیش‌بینی انجام‌شده.

نوسان‌گیرهای موفق فقط به دنبال گرفتن بخشی از حرکت قیمت مورد انتظار هستند و سپس به فرصت یا سهم بعدی می‌روند.

مطالعه بیشتر: درآمدزایی از ارزهای دیجیتال

سوئینگ تریدینگ چیست

سوئینگ تریدینگ چگونه کار می‌کند؟


حالا که متوجه شدیم سوئینگ تریدینگ چیست، اجازه دهید نحوه کار آن را بررسی کنیم. نوسان‌گیر الگوهای فعالیت‌های معاملاتی را برای خرید یا فروش یک سهام تجزیه و تحلیل می‌کند تا بر اساس حرکات قیمت و روند حرکتی سهم، سرمایه‌گذاری کند. این کار اغلب بر روی سهام باارزش انجام می‌شود، چون بیشترین میزان معامله و نقدشوندگی را دارند.

از آنجایی که این سهام دارای حجم معاملات بالایی هستند، به سرمایه‌گذاران بینشی از نحوه درک بازارهای مالی را مانند بازار کریپتوکارنسی ارائه می‌دهند. در واقع با استفاده از روش تحلیل تکنیکال، این امر میسر خواهد شد.

مانند هر سبک دیگری از معاملات، معاملات سوئینگ ریسک زیادی را به همراه دارد. نوسان‌گیرها در معرض چندین نوع ریسک هستند که رایج‌ترین آنها ریسک گپ (gap) است، که در آن قیمت سهم یا سکه مورد نظر، بر اساس اخبار یا رویدادهایی که در زمان تعطیلی بازار رخ می‌دهد، چه در یک شب یا در طول تعطیلات آخر هفته، به طور قابل توجهی افزایش یا کاهش می‌یابد.

قیمت باز شدن سهم در ابتدای روز معاملاتی، منعکس‌کننده شوک هرگونه خبر غیرمنتظره خواهد بود. هر چه بازار بیشتر بسته باشد، ریسک هم بیشتر است. تغییرات ناگهانی در جهت بازار هم یک خطر محسوب می‌شود و نوسان‌گیرها ممکن است با تمرکز بر دوره‌های نگهداری کوتاه‌تر، روندهای بلندمدت را از دست بدهند.

مطالعه بیشتر: روش های ترید ارز دیجیتال

کیوسک | صرافی آنلاین ارز دیجیتال
همین حالا پولکادات خود را خرید کنید

مثالی برای درک بهتر سوئینگ تریدینگ


برای درک بهتر پرسش سوئینگ تریدینگ چیست، بیایید نگاهی به مثالی در دنیای واقعی بیاندازیم. در این مثال نمودار سهام آمازون را بررسی و تحلیل می‌کنیم تا ببینیم که چه زمانی باید خرید یا فروش را انجام دهد.

مطالعه بیشتر: تحلیل تکنیکال در بازار ارزهای دیجیتال

سوئینگ تریدینگ چیست

نمودار کندل استیک بالا الگوی تثبیت «فنجان و دسته» را نشان می‌دهد. فنجان U شکل و دسته کمی به سمت پایین است. این الگو را می‌توان به‌عنوان یک سیگنال صعودی در نظر گرفت.

اگر یک معامله‌گر سوئینگ بخواهد معامله‌ای سودآور در این سهم داشته باشد، به احتمال زیاد سهام را در بالای «فنجان»، یعنی 3555 دلار خریداری می‌کند. همچنین باید یک سفارش حد ضرر را در پایین‌ترین قیمت اخیر یعنی در دسته فنجان که 3,395 دلار است، قرار دهند. بنابراین، ریسک این معامله 160 دلار است. ( 160 دلار = 3555دلار – 3395 دلار  ).

نسبت ریسک به ریوارد (نسبت ضرر به سود) توصیه شده 1 به 3 است.  درنتیجه باید سهم را با 480 دلار (160 دلار ضربدر 3) بالاتر از قیمت خرید که 4035 دلار است (3555 + 480 دلار) بفروشید.

مطالعه بیشتر: چنگال اندروز چیست

برای اطلاع از قیمت بیت‌کوین و خرید بیت‌کوین روی کیوسک حساب کنید.

مقایسه ترید روزانه و سوئینگ تریدینگ


فرق بین سوئینگ تریدینگ و معاملات روزانه در زمان نگهداری موقعیت‌ها است. سوئینگ تریدینگ، اغلب حداقل شامل توقف یه شبه بعد از اتمام روز معاملاتی است، در حالی که معامله‌گران روزانه، سفارش‌های خود را قبل از بسته شدن بازار می‌بندند. پوزیشن‌های معاملاتی روزانه به یک روز محدود می‌شوند در حالی که معاملات سوئینگ شامل نگهداری برای چند روز تا چند هفته هستند.

سوئینگ تریدینگ چیست

همانطور که از نام آن پیداست، معاملات روزانه شامل انجام ده‌ها معامله در یک روز بر اساس تجزیه و تحلیل تکنیکال و سیستم‌های نموداری پیچیده است. معاملات روزانه به دنبال کسب سودهای کوچک چند بار در روز انجام می‌شود. معامله‌گران سوئینگ معاملات خود را به صورت روزانه نمی‌بندند و در عوض ممکن است هفته‌ها یا ماه‌ها یا حتی بیشتر آن‌ها را حفظ کنند. نوسان‌گیرها نیز تمایل به ترکیب تحلیل تکنیکال و بنیادی دارند.

مطالعه بیشتر: لوریج چیست


تاکتیک‌های سوئینگ تریدینگ چیست


یک نوسان‌گیر تمایل دارد به دنبال الگوهای نمودار چند روزه باشد. برخی از الگوهای رایج‌تر شامل میانگین متحرک، الگوهای فنجان و دسته، الگوهای سر و شانه، پرچم‌ها و مثلث‌ها هستند. ممکن است از کندل‌های معکوس کلیدی، علاوه بر سایر اندیکاتورها، برای طراحی یک برنامه معاملاتی قوی استفاده شود.

در نهایت، هر معامله‌گر سوئینگ یک برنامه و استراتژی طراحی می‌کند که به آنها نسبت به بسیاری از معاملات برتری می‌دهد. این استراتژی‌ها آسان نیستند و هیچ استراتژی همیشه درست جواب نمی‌دهد. با نسبت ریسک به ریوارد مطلوب، لازم نیست همیشه به حداکثر سودی که پیش‌بینی کرده‌اید برسید. هرچه ریسک به ریوارد یک استراتژی معاملاتی مطلوب‌تر باشد، به دفعات کمتری برای برنده شدن نیاز است تا بتوان به سود نهایی مورد نظر دست یافت.

مطالعه بیشتر: الگوی پرچم


چرا مدیریت ریسک در سوئینگ تریدینگ حیاتی است؟


مدیریت ریسک ضروری‌ترین مؤلفه در استراتژی معاملات نوسانی موفق است. معامله‌گران باید فقط سهام یا ارزهایی را انتخاب کنند که نقدشوندگی بالایی داشته باشند.

یکی از تحلیلگران و فعالان بازار سرمایه، بر اهمیت مدیریت ریسک تاکید می‌کند و می‌گوید که هر موقعیت خرید یا فروش، باید حدود 2 تا 5 درصد از کل سرمایه حساب معاملاتی باشد. این رقم برای حرفه‌ای‌‌ترین معامله‌گران ممکن است تا 10 درصد افزایش یابد. این بدان معناست که یک سبد (پرتفوی) متشکل از پنج معامله سوئینگ، به طور متوسط ​​10 تا 25 درصد از کل سرمایه حساب معاملاتی را نشان می‌دهد.

ذخیره پول نقد به شما این امکان را می‌دهد که در زمان مناسب برای انجام معاملات اقدام کنید. کلید معاملات با استراتژی سوئینگ تریدینگ چیست؟ مانند همیشه، کلید معاملات نوسانی، به حداقل رساندن ضرر است. نسبت ریسک به ریوارد 1 به 3 مطلوب خواهد بود.

دستورات حد ضرر ابزاری حیاتی در مدیریت ریسک هستند. هنگامی که یک سهم به زیر قیمت حد ضرر تعیین‌شده می‌رسد، دستور حد ضرر به دستور فروش تبدیل شده و سهم در قیمت بازار به فروش می‌رسد. با وجود حد ضرر، معامله‌گر می‌داند سرمایه آن چقدر در معرض خطر قرار دارد، چون ریسک هر موقعیت تفاوت بین قیمت فعلی و قیمت حد ضرر مشخص‌شده است. حد ضرر یک راه موثر برای مدیریت ریسک در هر معامله محسوب می‌شود.

مطالعه بیشتر:  روند در تحلیل تکنیکال


مزایا و معایب سوئینگ تریدینگ چیست


بسیاری از نوسان‌گیرها معاملات را بر اساس ریسک به ریوارد ارزیابی می‌کنند. آنها با تجزیه و تحلیل نمودار یک دارایی، تعیین می‌کنند که کجا وارد شوند، در کجا حد ضرر قرار دهند و سپس پیش‌بینی می‌کنند که کجا می‌توانند با سود خارج شوند. نسبت ریسک به ریوارد مطلوب 1 به 3 است. یعنی به ازای هر 3 دلار سود، 1 دلار به خطر می‌افتد. منطقی است که ریسک کردن 1 دلار فقط برای به دست آوردن 0.75 دلار چندان مطلوب نیست.

معامله‌گران سوئینگ به دلیل ماهیت کوتاه مدت معاملات، در درجه اول از تحلیل تکنیکال استفاده می‌کنند. گفته می‌شود، می‌توان از تحلیل بنیادی هم برای بهبود تحلیل استفاده کرد. به‌عنوان مثال، اگر یک نوسان‌گیر شاهد روند صعودی در سهام باشد، ممکن است بخواهد بررسی کند که اصول اولیه دارایی، مطلوب به نظر می‌رسد یا در حال بهبود است.

نوسان‌گیرها اغلب به دنبال فرصت‌هایی در نمودارهای روزانه می‌گردند و ممکن است نمودارهای 1 ساعته یا 15 دقیقه‌ای را برای یافتن نقطه ورودی دقیق، حد ضرر و سود بررسی کنند.

مطالعه بیشتر: اشتباهات در تحلیل تکنیکال 

کیوسک | صرافی آنلاین ارز دیجیتال
همین حالا اتریوم خود را خرید کنید

مزایای سوئینگ تریدینگ

نسبت به معاملات روزانه به زمان کمتری برای معامله نیاز دارد.

پتانسیل سود کوتاه‌مدت را با تصرف بخش عمده‌ای از نوسانات بازار به حداکثر می‌رساند.

معامله‌گران می‌توانند به طور انحصاری بر تحلیل تکنیکال تکیه کنند که فرآیند معاملات را ساده می‌کند.

سوئینگ تریدینگ چیست

معایب سوئینگ تریدینگ

موقعیت‌های معاملاتی در معرض ریسک بازار در پایان روز معاملاتی و آخر هفته قرار دارند.

تغییر ناگهانی بازار می‌تواند منجر به زیان‌های قابل توجهی شود.

معامله‌گران سوئینگ اغلب روندهای بلندمدت را به نفع حرکات کوتاه مدت بازار از دست می‌دهند.

مطالعه بیشتر: تایم فریم چیست؟


سخن پایانی


با مقاله سوئینگ تریدینگ چیست همراه بودید. در این مطلب بررسی کردیم که معاملات نوسانی یک راه آسان برای معامله‌گران جدید است تا به بازارهای مالی ورود کنند. سوئینگ تریدینگ اغلب با 5 تا 10 هزار دلار شروع می‌شود، اگرچه می‌توان با مبالغ کمتر هم معامله کرد. اما قاعده اصلی این است که این سرمایه باید پولی باشد که سرمایه‌گذار تحمل از دست دادنش را دارد. حتی با سخت‌ترین مدیریت ریسک، موارد غیرمنتظره همیشه امکان‌پذیر خواهد بود.

مهمتر از آن، معاملات سوئینگ به همان میزان که معامله‌گران روزانه به معاملات توجه می‌کنند، نیاز ندارد، بنابراین نوسان‌گیرها می‌تواند به آرامی شروع کند و در طول زمان تعداد معاملات را افزایش دهد. اما سرمایه‌گذار را ملزم می‌کند که تحلیل تکنیکال را به‌خوبی بداند، در نتیجه استعداد برای خواندن و تحلیل نمودارها و اعداد ضروری است.

برای معامله‌گرانی که مایل به صرف زمان در جهت تحقیق درباره سهام و توسعه مهارت تحلیل تکنیکال خود هستند، معاملات نوسانی پتانسیل انباشته شدن سودهای جذاب را به آرامی اما پیوسته در طول زمان ارائه می‌دهد. با ما در کیوسک آکادمی همراه باشید.

شما تا به حال از این تکنیک برای معاملات خود استفاده کرده‌اید؟ تجربه‌های خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای‌ها 0

هنوز امتیازی ثبت نشده

ثبت نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.